Archief‎ > ‎Archief-actueel‎ > ‎

Week van Gebed 16-23 januari in Amsterdam

Geplaatst 19 okt. 2010 03:44 door De Stadslamp Amsterdam   [ 13 jan. 2011 10:50 bijgewerkt ]
Update 13-1-2011: Aanstaand weekend gaat de Week van Gebed van start, ook in Amsterdam. Op zaterdagavond 15 januari komen op ruim 30 plaatsen jongeren bijeen om te bidden tijdens de Prayer Night.

Zondag 16 januari is er in Amsterdam een landelijke startdienst in samenwerking met de Raad van Kerken. De dienst wordt gehouden in de Syrisch-orthodoxe Kerk aan de Keizersgracht 220 en begint om 17.00 uur. Van harte welkom!
Thema van de week dit jaar: Trouw en Toegewijd.
 
Alle activiteiten in Amsterdam worden door gecoördineerd en bekendgemaakt door een plaatselijk team waarin Raad van Kerken Amsterdam en KingdomPrayerNet samenwerken. Alle informatie is te vinden op www.weekvangebed.info.
 
Op www.weekvangebed.nl (de landelijke site) vindt u nog een document met per dag aanvullende gebedspunten die u naast de folder en de handleiding kunt gebruiken voor uw bijeenkomsten. Daarin vragen we onder meer uw speciale gebed voor vervolgde christenen (zoals de koptische christenen). U kunt via de website ook nog materiaal bestellen.
 
Wij hopen ook dit jaar op uw deelname, voor de glorie van God, het welzijn van de wereld en de betrokkenheid van christenen wereldwijd op elkaar. 
 
Alle Amsterdamse informatie vind je op www.weekvangebed.info.
 
 
Comments