Netwerken en links

We leven in een netwerk-samenleving. Deze site biedt verschillende mogelijkheden om contact te maken met anderen. 
Hieronder geven we links naar andere initiatieven, organisaties, samenwerkingsverbanden.
 
Bij openen van deze pagina staan de nieuwste toevoegingen bovenaan. Maar u kunt de lijst op andere manieren sorteren, bijvoorbeeld op categorie.
 
U kunt zelf links toevoegen als u 'Bijdrager'-status hebt. Of geef anders uw aanvullingen door per mail.
35 items worden getoond
CategorieNaamLinkBeschrijving
Sorteren 
 
Sorteren 
 
Sorteren 
 
Sorteren 
 
CategorieNaamLinkBeschrijving
Zorg, hulp, diaconie Netwerk Palliatieve Zorg Amsterdam-Diemen website Hospices en andere instellingen voor palliatieve zorg, zowel christelijk als algemeen. 
Zorg, hulp, diaconie Blood n Fire "Gods liefde laten zien en vrouwen helpen een beter bestaan op te bouwen" Blood-n-Fire Nederland is het initiatief van een aantal Nederlanders die al jaren hulp verlenen aan mensen die in de grotere steden van ons land in moeilijkheden verkeren.  
Nieuws en Agenda Kerk in Mokum website Nieuws orgaan van de Protestantse kerk in Amsterdam 
Gemeentevernieuwing RK Amsterdam-west website Nieuwe website van en voor de katholieke kerken in regio Amsterdam West 
Missionair Mijntaal.net - voor migranten en vluchtelingen website This is a website for migrants and refugees living in The Netherlands. Feel free to listen to the programs on this site and learn about God." Beschikbare talen: Engels, Turks, Arabisch, Tarifit, Koerdisch Sorani, Somali, Farsi, Dari, Roemeens, Nederlands 
Toerusting, cursussen e.d. Handboek kerk en Internet Handboek kerk en internet Van effectieve website tot online biechten. Van twitternovenen tot virtuele gemeenschappen. Het handboek is een must voor iedereen die zich wil verdiepen en bekwamen om kerk en internet aan elkaar te verbinden. Op deze website vindt u tips en nieuws over kerk en internet. Kopers van het Handboek kerk en internet krijgen bovendien via deze website extra informatie, instructiefilms en downloads. 
Kerk en samenleving Bruggenbouwers website Stimuleert interreligieuze uitwisseling en begrip. Agenda, nieuws, opinie, boeken, etc. 
Netwerken Connecting Churches website Dienen van migrantenkerken, Participeren in diakonale projecten in achterstandswijken, Uitwisselen en overdragen van kennis, Ondersteunen van missionaire pioniersplekken. 
Toerusting, cursussen e.d. Plein van Siena website Het Plein van Siena wil een plek zijn voor ontmoeting en bezinning. Met aandacht voor kunst, samenleving en religie. Er zijn avonden en cursussen op het gebied van levens- en zinvragen, concerten. Adres: Rijnstraat 109 hs 1079 HA Amsterdam  
Kerk en samenleving De Preek van de Leek website "Experimentele vespers in de Amsterdamse singelkerk. Bekende Nederlandse opiniemakers durven het aan: nu eens preken in de kerk, uit de Bijbel. 
Toerusting, cursussen e.d. Mozeshuis website Het Mozeshuis en de naastgelegen Mozes en Aäronkerk bieden verschillende cursussen enprogramma's op het gebied van geloof en samenleving. 
Toerusting, cursussen e.d. Ignatiushuis website Cursussen, toerusting onder andere op gebied van spiritualiteit. Het centrum werkt onder verantwoordelijkheid van de Jezuietengemeenschap in Amsterdam. 
Netwerken Amsterdam Pact website Netwerk van Protestants jeugdewrk in Amsterdam 
Kerk-koepels Bisdom Haarlem-Amsterdam website De website van het RK bisdom waar Amsterdam onder valt. 
Kerk-koepels Protestantse Kerk Amsterdam website De website van de Protestantse Kerk Amsterdam. Informatie over de wijkgemeenten, projecten, kerkdiensten, activiteitenagenda, etc. 
Missionair Stg. Evangelie en moslims website Evangelie & Moslims is een interkerkelijke stichting voor getuigenis en dienst onder moslims in Nederland. Een beweging van christenen die willen bouwen aan respectvolle relaties met moslimmedelanders en in woorden en daden willen laten zien dat Jezus Christus het waard is om geëerd en gediend te worden als Redder en Heer 
Kerk en samenleving Nieuw Wij website Zoekt en stimuleert het 'nieuwe WIJ' in de multiculti samenleving. 
Netwerken Buurtlink Buurtlink.nl Kies je postcode: Veel informatie en netwerkmogelijkheden in je eigen buurt. 
Informatiebronnen KatholiekNederland.nl website Nieuws, media over en door de RKK 
Missionair Gemeentestichting.nl website Portalsite van de Werkgemeenschap Missionaire Gemeenschapsvorming 
Nieuws en Agenda C Events www.cevents.nl Alle christelijke evenementen op een rij (landelijk) 
Netwerken Raad voor Levensbeschouwingen en Religies te Amsterdam (RLRA) RLRA.nl De RLRA vormt een platvorm waarin vertegenwoordigers van verschillende levensovertuigingen religies zitting hebben. Deze Raad komt om de 6 weken bijeen. 
Zorg, hulp, diaconie Stichting Present Stichting Present Amsterdam Activeert (kerkelijke) groepen mensen voor kortlopende diaconale inzet in de maatschappij. 
Kerk-koepels RK Dekenaat Amsterdam dekenaat-amsterdam.nl Het dekenaal bureau van de Rooms-katholieke kerk van Amsterdam en omstreken 
Amsterdam Algemeen ChristenUnie Amsterdam amsterdam.christenunie.nl Website van de Christenunie in Amsterdam 
Amsterdam Algemeen CDA Amsterdam amsterdam.cda.nl Website van het CDA in Amsterdam 
Netwerken NederlandKleurrijk.nl NederlandKleurrijk.nl Een initiatief van Zendtijd voor Kerken (ZvK), de Rooms-Katholieke Kerk (RKK) en de Evangelische Omroep (EO). Deze 3 christelijke omroepen laten, met Samen Kerk in Nederland (SKIN), activiteiten van verschillende migrantenkerken in Nederland zien via reportages en interviews. Zo hopen we Nederlandse christenen uit alle windstreken te helpen zich met elkaar verbonden te voelen, als gemeenten van Christus. 
Zorg, hulp, diaconie Serve the City Amsterdam stcamsterdam.nl Serve the City is een christelijke vrijwilligersbeweging die op een vernieuwende en praktische manier bij wil dragen aan het welzijn van de stad. Serve the City inspireert, mobiliseert en motiveert mensen tot het verrichten van constructief vrijwilligerswerk.  
Gemeentevernieuwing 30 Missionaire Modellen www.pkn.nl/missionair/mm30 "30 kansrijke modellen voor uw missionaire gemeente." 
Gemeentevernieuwing PKN Missionair www.pkn.nl/missionair Protestantse Kerk in Nederland - Missionair Werk & Kerkgroei 
Nieuws en Agenda AmsterdamMail www.amsterdammail.nl "AmsterdamMail is een nieuwsbrief voor iedereen met toegang tot internet. Bijzonder is dat u alleen berichten ontvangt waarin u geïnteresseerd bent. Daarom moet u eerst uw persoonlijk nieuwsprofiel invullen." 
Netwerken Raad van kerken Amsterdam ww.rvkamsterdam.nl Contact-en samenwerkingsverband van een aantal locale kerken en kerkgenootschappen 
Bijbel en theologie Boekhandel Kirchner boekhandelkirchner.nl Theologie, Filosofie, Geschiedenis,Bijbel, Godsdienstwetenschappen, Judaica, Islam, Christendom en Levensbeschouwing 
Nieuws en Agenda Uitdaging online Uitdaging online Dagelijks nieuws uit evangelisch Nederland 
Amsterdam Algemeen gemeente Amsterdam Amsterdam.nl de website van de gemeente Amsterdam 
35 items worden getoond