In het nieuws‎ > ‎

Honderden evangelisten overspoelen zondag de straten van Amsterdam

Geplaatst 22 sep 2016 02:54 door De Stadslamp Amsterdam
CIP.nl, 22-9-2016.

Op zondagmiddag 25 september is er vanaf 13:30 een grote evangelisatieactie in Amsterdam genaamd Holy Spirit Outreach. De verwachting is dat er tussen de 400 en 500 enthousiaste christenen in samenwerking met Amsterdamse kerken zoals embassyamsterdam.nl, de straten van Amsterdam ingaan om het evangelie te verkondigen, te bidden voor zieken en mensen uit te nodigen voor een speciale Holy Spirit Night. De Holy Spirit Night vindt plaats op dezelfde dag vanaf 18:30 in de Heineken Music Hall. De Holy Spirit Night Amsterdam is onderdeel van een Europese tour waarbij de organisatie naast Amsterdam ook Parijs, Brussel, Berlijn, Lemgo, Stuttgart en Lausanne aandoet.

Op de Holy Spirit Night Amsterdam worden duizenden mensen verwacht en zal Jesus Culture optreden. Jesus Culture is een populaire christelijke muziekgroep uit Californië. Die avond zullen er ook toespraken zijn van evangelisten Todd White, Ben Fitzgerald en Mattheus van der Steen. Het verlangen van de organisatie is om de kracht en liefde van Jezus te laten zien in Europa.

De Nederlandse organisaties GospelMusicFestival.nl en de HouseofHeroes.nl kerk van oprichter Mattheus van der Steen werken ook mee aan de organisatie van deze evenementen. Mattheus van der Steen: “Er is een nieuw geluid in Europa, een geluid van redding en verlossing, daar werken wij graag aan mee!”

Meer informatie over de evangelisatie-actie: klik hier.
Comments