In het nieuws‎ > ‎

Jurjen van Houwelingen spreker op de EO-Jongerendag

Geplaatst 28 mrt 2014 04:24 door De Stadslamp Amsterdam
CIP.nl / EO, 28-3-2014  
Zaterdag 14 juni 2014 organiseert BEAM (EO) de 40e EO-Jongerendag. De jonge, gepassioneerde spreker Jurjen van Houwelingen - o.a. bekend van Denkstof en als buurtpastor en spreker nauw betrokken bij Vineyard Amsterdam - zal op het evenement stilstaan bij het thema 'ONE'.

BEAM is erg blij dat Jurjen van Houwelingen op de Jongerendag komt spreken. “Jurjen is een jonge spreker met een groot hart voor jongeren, de kerk en Jezus. Hij past daarmee helemaal bij BEAM. Door zijn veelzijdigheid en zijn affiniteit met het thema 'ONE' geloven we dat hij de bezoekers van de EO-Jongerendag kan inspireren en bemoedigen Jezus te volgen in hun dagelijkse leven."

Enthousiast over Jezus
Jurjen van Houwelingen (1983) is in het dagelijkse leven als ondernemer in Amsterdam flink aan de weg aan het timmeren met zijn eigen internetbedrijf GoPublic. Daarnaast spreekt hij veel bij jeugddiensten en in kerken; was hij lange tijd een van de sprekers van Crossroads International Church Amsterdam en is hij op dit moment in diezelfde stad buurtpastor bij Vineyard. Eerder was Jurjen als spreker betrokken bij de EO-webserie 'Denkstof' waarin hij al iets liet zien van zijn passie en enthousiasme voor jongeren en voor Jezus. Jurjen zelf ziet er naar uit om op 14 juni het podium van de Jongerendag op te stappen en iets van dat enthousiasme te delen. "Ik heb er ontzettend veel zin in. Eenheid met God en eenheid met elkaar, daar mag ik over spreken. Het is mijn verlangen dat we iets van die eenheid mogen ervaren. Ik ben benieuwd wat God gaat doen!"

Lees meer...

Comments