In het nieuws‎ > ‎

Kerken Amsterdam starten Kerstcampagne 2012

Geplaatst 30 nov 2012 13:11 door De Stadslamp Amsterdam   [ 30 nov 2012 13:12 bijgewerkt ]
Persbericht 30-11-2012.
Kerst begint voor Amsterdammers bij kerstamsterdam.nl! Zaterdag 1 december gaat de website online waarop tientallen Amsterdamse kerken hun brede aanbod van activiteiten in de kerstperiode aanbieden: van klassieke kerstdienst tot levende kerststal, van kinderkerstspel tot kerstconcert. Via zoekcriteria als stadsdeel en datum kunnen sitebezoekers de viering of activiteit vinden die bij hen past. Als beeldmerk is dit jaar gekozen voor een multiculturele Maria met kind. De kerstcampagne is een initiatief van de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam en De Stadslamp.

Centraal in de campagne staat de vraag: Benieuwd naar het verhaal? Wie daar een concreet antwoord op wil hebben, kan op de site terecht voor het kerstverhaal in de Nieuwe Bijbelvertaling en in straattaal. Degenen die nog niet weten wat zij met kerst willen ondernemen kunnen op de site een ‘kersttest’ doen. Behalve via de website en social media treden de kerken naar buiten met reclameposters, tv- en radiospotjes en advertenties.

Kijk vanaf 1/12/12 op: www.kerstamsterdam.nl

    

NOOT VOOR DE PERS
Neem voor meer informatie contact op met de afd. Communicatie van de Protestantse Kerk Amsterdam, tel. (020) 53 53 704 / 06 510 72 809 mirjam.nieboer@protestantsamsterdam.nl
Comments