In het nieuws‎ > ‎

Nieuwe algemeen directeur Tot heil des volks

Geplaatst 20 okt 2014 02:40 door De Stadslamp Amsterdam
Tot heil des volks, 16-10-2014.

Per 1 januari 2015 treedt Gert Hutten in dienst van Stichting Tot Heil des Volks als algemeen directeur. Gert Hutten is momenteel predikant in de gereformeerd vrijgemaakte Koepelkerk in Arnhem. Daarnaast is hij auteur en coach/trainer van onder andere christelijke ondernemers. Met zijn komst wordt de lege plaats opgevuld die is ontstaan na het vertrek van Henk van Rhee eerder dit jaar.

Hutten geeft aan dat er in de loop van de jaren een verlangen bij hem groeide om meer ‘in de wereld’ aan het werk te zijn. “Ik zie er naar uit om in mijn werk bij de Stichting Tot Heil des Volks het evangelie heel praktisch te mogen uitdragen en om samen te gaan voor recht en gerechtigheid.” Naast deze nieuwe functie als directeur wil Hutten graag blijven preken en voorgaan in de Koepelkerk.

Henk Abbink, voorzitter van de Raad van Toezicht Tot Heil des Volks: “Gert zoekt eigentijdse en creatieve manieren om mensen te vertellen over het bevrijdende Evangelie van Jezus Christus. Bovendien heeft Gert een sterke passie voor recht en gerechtigheid in deze wereld. Dit alles past heel goed bij onze missie als organisatie. De Raad van Toezicht heeft dan ook het volste vertrouwen in de komst van Gert als algemeen directeur.”

Comments