In het nieuws‎ > ‎

Nieuwe KerstAmsterdam op 1 december gelanceerd

Geplaatst 1 dec 2011 05:32 door De Stadslamp Amsterdam
KerstAmsterdam, 1-12-2011. 

De Protestantse Kerk Amsterdam en Evangelisch Lutherse Gemeente Amsterdam ontwikkelden samen met De Stadslamp www.kerstamsterdam.nl. Een nieuwe website waarop vanaf 1 december (bijna) alle kerstvieringen in Amsterdam te vinden zijn. Via een aantal zoekcriteria kunnen bezoekers op de kaart van Amsterdam zoeken naar een kerstviering die bij hen past.

Kersttest
Voor bezoekers die nog niet weten waar ze naar toe willen, biedt de site een kersttest. Door het beantwoorden van twaalf vragen ontdek je welk profiel je hebt en welke kerstvieringen daar bij passen: betekenis en bezinning, gezellig met de familie, sfeervol genieten, was de kerst maar alvast voorbij, officieel heb ik niets met kerst, maar ondertussen…, kunst en cultuur of de filantropische kerstvierder.

Honderden kerstvieringen
De website wordt ondersteund door een mediacampagne om mensen te attenderen op alle verschillende kerstvieringen, levende kerststallen, kerstconcerten en kinderkerstfeesten die er in de stad te vinden zijn. Het aanbod is groot en groeit in december nog elke dag.
Beveel deze blog aan bij uw vrienden en familie aan!


Comments