In het nieuws‎ > ‎

Protestantse Kerk Amsterdam op Love & Marriage beurs

Geplaatst 25 jan. 2011 02:20 door De Stadslamp Amsterdam
Protestantsamsterdam.nl, 25-1-2011.
De Protestantse kerk Amsterdam staat dit jaar voor het eerst op de grootste trouwbeurs van Nederland, de Love & Marriagebeurs, in Amsterdam, op zaterdag 5 en zondag 6 februari.

Aanbod kerk bij scharnierpunten
Voor sommige mensen is het vanzelfsprekend om te willen trouwen in de kerk. Als je al verbonden bent met een kerkelijke gemeenschap weet je meestal zelf de weg wel te vinden naar een predikant en een kerkgebouw. Maar ook als je niet betrokken bent bij een kerk kun je ervoor kiezen om in de kerk te trouwen. Omdat je samen met anderen stil wilt staan bij woorden als liefde, trouw en verbond. Door aanwezig te zijn op de Love & Marriage beurs wil de Protestantse Kerk Amsterdam bezoekers laten zien wat de kerk te bieden heeft op dit scharnierpunt in het leven.

Veel mogelijk
In de stand van de Protestantse Kerk Amsterdam zal steeds een predikant aanwezig zijn samen met enkele jongerenwerkers. Zij zullen de veelzijdigheid van de Protestantse Kerk Amsterdam laten zien en vragen beantwoorden. Trouwen in de kerk kan in heel Amsterdam. Bijvoorbeeld in de Westerkerk (Centrum). In de Muiderkerk (Oost). In de Nassaukerk (West). In de Oranjekerk (Zuid). In de Bethelkerk (Noord). Sommige kerken zijn ook trouwlocatie voor de burgelijke stand, bijvoorbeeld de Keizersgrachtkerk (Centrum) en de Willem de Zwijgerkerk (Zuid).

Vragen stellen
Iedereen die geïnteresseerd is, maar nog niet goed weet of een kerkelijk huwelijk bij hem of haar past, kan via trouwenindekerk@protestantsamsterdam.nl zijn of haar vragen stellen. Het is ook mogelijk om een vrijblijvend gesprek aan te vragen met één van de predikanten van de Protestantse Kerk Amsterdam en verwachtingen te bespreken.

Wat: Protestantse Kerk Amsterdam op de Love & Marriagebeurs
Wanneer: Zaterdag 5 en zondag 6 februari van 10.00-17.00 uur
Waar: Theaterfabriek, Czaar Peterstraat 213, Amsterdam
Meer Informatie: www.amsterdampact.nl/trouwen-in-de-kerk of via trouwenindekerk@protestantsamsterdam.nl
Comments