In het nieuws‎ > ‎

Vijf jaar Mission House Amstelrank

Geplaatst 17 jun. 2010 02:51 door De Stadslamp Amsterdam   [ 17 jun. 2010 04:12 bijgewerkt ]
ProtestantsAmsterdam.nl, 16-6-2010.
Op 3 en 4 juli viert het Mission House haar eerste lustrum. Het Mission House, gevestigd in Amstelrank, een van de gebouwen van het Protestants Centrum Amstelhoven, is een internationale christelijke leefgemeenschap van jongeren. Zij verrichten een jaar lang full time vrijwilligerswerk in de stad met ondermeer daklozen, verslaafden, zeevarenden, kinderen, jongeren, terminaal zieke of psychiatrisch patiënten, gehandicapten en gedetineerden. Ieder jaar start in september een nieuwe groep van maximaal zeven jongeren.

Het Mission House is een project van het Protestants Jeugdwerk Amsterdam.

Iedereen is van harte welkom om dit feest mee te vieren met de tientallen (oud) bewoners uit Nederland, Duitsland, Engeland, Schotland, Noord-Ierland, Zweden, Duitsland, België, Frankrijk en Hongarije, met huisvrienden, bestuurders, contactpersonen uit de vrijwilligersprojecten, familieleden en bekenden.

Lustrum-programma: Zaterdag 3 juli vanaf 15.00 uur: klein plenair programma, barbecue en live-muziek van de 'Blikveld-band' in de tuin. Rondleiding in het Mission House voor belangstellenden. Zondag 4 juli: 13.30 uur lunch in de tuin. Vanaf 15.00 uur een speciale, creatieve 'lustrum- viering' op de jongerenzolder Van Limmikhof, Nieuwe Keizersgracht 1A – ingang achterzijde gebouw, via de tuin.
Aanmelding voor barbecue/lunch bij projectleider Iain Majcher: iain.majcher@protestantsamsterdam.nl, zie ook www.missionhouse.nl 
 
Comments