Onder de lamp‎ > ‎

AmsterdamPact

Geplaatst 3 nov 2011 03:10 door De Stadslamp Amsterdam   [ 14 nov 2011 09:05 bijgewerkt ]

Pact (amsterdampact.nl) is een pact van jongeren die zich bezighouden met geloof en zingeving in Amsterdam. De één organiseert bijvoorbeeld eens in de twee weken een maaltijd, een ander gaat met een groep op kloosterweekend. Pact is een bundeling van onze krachten, activiteiten en gezamenlijke interesse in geloof en zingeving vanuit een protestantse basis.

Wat Pact doet

Pact legt verbindingen tussen jongeren van 18-25 jaar en protestants Amsterdam. Dit doen wij door het organiseren en bijwonen van verschillende activiteiten, ontmoetingen en evenementen, zoals filmavonden, maaltijden en gesprekken. Daarnaast is het Pact-team zichtbaar aanwezig in de stad met grotere evenementen zoals Kerkennacht en de Love and Marriagebeurs.

Wie Pact is

Pact is een initiatief van Bram, Femke, Jacqueline, Joachim, Joyce, Jolien en Linda dat wordt ondersteund, gefaciliteerd en begeleid door het Protestants Jeugdwerk Amsterdam en verschillende kerken van de Protestantse Kerk Amsterdam.
Twee teamleden (Jolien en Bram) richten zich daarbij op publiciteit en evenementen en zetten de ideeën van het team om in concrete initiatieven. Femke van de Oude Kerk, Jacqueline van de Bethelkerk en De Ark-Noord, Joachim van de Keizersgrachtkerk, Joyce van de Nieuwendammerkerk en Linda van de Nassaukerk organiseren op hun beurt verspreid over heel Amsterdam verschillende activiteiten.
Wie Pact is 2011

Waar je Pact kunt vinden

Pact kun je vinden in de kerk om de hoek, of op de verschillende evenementen die we in de stad organiseren. Op deze website (amsterdampact.nl) vind je al deze verschillende activiteiten verzameld. Je kunt je op onze site aanmelden, een reactie achter laten of een vraag aan ons stellen. Daarnaast kun je op deze website lezen en zien hoe de activiteiten waren, of als je er zelf bent geweest de activiteit beoordelen. Ook kun je ons vinden op Facebook en daar fan van ons worden.

Pact (amsterdampact.nl) on Facebook

Contact
Mail naar pact@amsterdampact.nl.
Comments