Onder de lamp‎ > ‎

de Meesterpreek in de lunchbreak

Geplaatst 2 dec 2013 03:58 door De Stadslamp Amsterdam   [ 2 dec 2013 04:02 bijgewerkt ]
de nieuwe poort
Op de Zuidas, Claude Debussylaan 2-8, is in september 2013 De Nieuw Poort geopend.
"De Nieuwe Poort wil de Nederlandse samenleving menselijker maken. De stichting heeft een clubhuis in het hart van het grootste zakencentrum van Nederland: de Zuidas. Deze ontmoetingsplek is open voor iedereen en biedt ruimte voor ontmoetingen, filosofie, literatuur, theater, lezingen, colleges, debat, bijbel- en kinderverhalen, vrijwilligerswerk, kunst, muziek, cabaret en niet te vergeten lekker, eerlijk eten en drinken."

Eén van de activiteiten is "De Meesterpreek in de lunchbreak".  "Je geest verzetten tijdens de lunch? Kom dan op dinsdagmiddag naar De Nieuwe Poort voor De Lunchpreek in de lunchbreak of De Meesterpreek in de lunchbreak. Gedurende een kort half uur wordt er een filosofische overwegening gehouden ter inspiratie en reflectie op grote thema's als concurrentie, leiderschap, verbinding of rechtvaardigheid.
De Meesterpreek wordt gehouden door een topbestuurder of topadvocaat en de Lunchpreek wordt gehouden door ds. Ruben van Zwieten of door ds. Jessa van der Vaart.
Het geheel wordt omlijst met live muziek. Voor of na De Meesterpreek is het mogelijk om in De Nieuwe Poort te lunchen, ook kan je lunch bestellen en na afloop meenemen."

Website: http://www.denieuwepoort.org/

Bekijk de Meesterpreek in de lunchbreak van 5 november, met advocaat Rezah Stegeman.


(Bron: de Nieuwe Poort) 
Comments