Prikbord‎ > ‎

Bewoner(s) gezocht voor leefgemeenschap Eltheto

Geplaatst 25 mei 2015 02:33 door De Stadslamp Amsterdam

Elthetokerkw

Bron: Protestantsamsterdam.nl, mei 2015.

Bij de leefgemeenschap Eltheto komt een woning vrij per 1 augustus of 1 september 2015. We zoeken een of twee nieuwe bewoners die met ons samen willen leven en een kracht willen zijn voor de kerk en de buurt. Samen zoeken we God en dienen we de buurt, door activiteiten uit te voeren en betrokken buurtbewoners te zijn. De gemeenschap maakt deel uit van de grotere gemeenschap van de Elthetokerk. Jouw motivatiebrief kun je tot uiterlijk 10 juni 2015 richten aan: leefgemeenschapeltheto@gmail.com. Informatie is te verkrijgen via Nancy, 06 84958081. Lees hier meer over de visie van Leefgemeenschap Eltheto.

Elthetokerk
Als je interesse hebt om bij ons te wonen, kom dan eerst eens een paar keer langs in de Elthetokerk. We vinden het belangrijk dat dit een kerk is waar je je thuis voelt en voor in wilt zetten. Na de dienst op zondag is er koffie en kun je mensen uit de kerk en de leefgemeenschap spreken. Besluit je dat je graag boven de Elthetokerk wilt komen wonen in de leefgemeenschap, stuur ons dan een motivatiebrief. We zien graag je brief uiterlijk op 10 juni 2015. Zie onze website www.elthetokerkamsterdam.nl
In verband met de huidige samenstelling van de leefgemeenschap gaat de voorkeur uit naar een stel of een alleenstaande ouder met kind in de basisschool leeftijd. Bij gelijke geschiktheid hebben kandidaten die al reeds betrokken zijn bij de Elthetokerk voorrang. Echter, ook als je niet aan een van deze beschrijvingen voldoet, dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Boven de Elthetokerk aan Javastraat in de Indische Buurt van Amsterdam zijn 15 woningen. De bewoners van deze woningen vormen de Eltheto leefgemeenschap. Net als het kerkgebouw zijn de huizen recent grondig gerenoveerd. Met de oplevering in december 2011 is de gemeenschap van start gegaan. Het appartement dat vrij komt is een pijpenla met 3 kamers (officieel 2 kamers). De totaaloppervlakte is ongeveer 50 m2. De slaapkamers respectievelijk ± 12 m2 en ± 6 m2. De maandelijkse huur is vastgesteld op ± €604.

• Je motivatiebrief kun je richten aan: leefgemeenschapeltheto@gmail.com
• Voor meer informatie kun je bellen met Nancy, 06 84958081.
• Lees meer over de visie van Leefgemeenschap Eltheto.

Comments