Prikbord‎ > ‎

ForumC - Wetenschapsdag

Geplaatst 7 sep 2011 10:21 door De Stadslamp Amsterdam   [ 15 sep 2011 06:16 bijgewerkt ]
Op zaterdag 19 November 2011 organiseert ForumC in samenwerking met de Stichting voor Christelijke Filosofie de ForumC-wetenschapsdag. Doel van deze dag is het versterken van het netwerk van christelijke wetenschappers en het inspireren van wetenschappers om zichtbaar christen te zijn in hun wetenschappelijke omgeving.

's Ochtends kunnen de deelnemers zich laten inspireren door onder meer dr. Denis Alexander van het Faraday Institute (Cambridge, UK) met zijn lezing ‘Being christian in a secular, scientific environment: threat or opportunity?'. In de middag vinden workshops plaats over christelijke filosofie, netwerken van christelijke wetenschappers en christelijke spinoza winnaars.

Om 15.30 uur wordt de Reyer Hooykaas Award uitgereikt aan een wetenschapper of organisatie die op een positieve manier heeft bijgedragen aan het thema geloof & wetenschap in Nederland.

De ForumC-wetenschapsdag is gratis voor christelijke wetenschappers en onderzoekers en vindt plaats in Auditorium VU, De Boelelaan1105, te Amsterdam. Lees meer...
Comments