Prikbord‎ > ‎

"Het Heilig Vuur" op zondagmiddag voor buurtbewoners Oud-west

Geplaatst 26 aug. 2010 09:36 door De Stadslamp Amsterdam   [ 26 aug. 2010 12:03 bijgewerkt ]
12 september, 17.00 uur:
De Nassaukerk (Protestantse kerkgemeente in Westerpark) kent een lange traditie als het gaat om de zondagse erediensten. Veel voorgangers hebben hun stempel gedrukt op de vieringen op zondagmorgen, en een steentje bijgedragen aan de voortdurende beweging van de liturgie.

Maar de groep mensen die zich herkennen in de oude vormen en hun hart er aan ophalen wordt steeds kleiner. Daarom zoeken we binnen het project “Pionieren in Oud-West “ naar nieuwe mogelijkheden om God en elkaar te ontmoeten in vieringen die ook toegankelijk zijn voor mensen die niet tot de geregelde kerkgangers behoren. Maar die wel eens willen weten , of God nog iets voor hen te betekenen heeft. Spelend met woorden, beelden , vormen en muziek. In verhalen, gebeden , liederen en gezelligheid.

Wie durft het aan??
Op elke tweede zondag van de maand is er een” Heilig Vuur” bijeenkomst in het Gast-Huis, van 5 tot 8 uur, inclusief een lekkere soep-en- broodmaaltijd.
De volgende keer ben je welkom op 12 september, om 5 uur in het Gast-Huis .De viering duurt ongeveer 45 min., daarna kun je blijven eten als je wilt. Plaats: Arie Biemond straat 103

Het thema voor deze keer is: “Vallen en opstaan”. Mensen zullen zelf over hun ervaringen met dit thema vertellen en life-muziek maken. We kijken naar je uit!

Margrietha Reinders, predikant voor pionierswerk in Oud-West, (06-10421819),
samen met de pioniersgroep: Ole, Ruth, Diny, Jenny, Cor, Ruurd, Abbo en Anne-Margreet.
Comments