De Tweede mijl zoekt...

Geplaatst 1 nov 2011 06:38 door De Stadslamp Amsterdam
Al zo'n 15 jaar is de Tweede Mijl actief in Amsterdam als inloophuis voor daklozen, thuislozen en verslaafden in Amsterdam.
Drie dagen in de week ( ma, wo, en vrijdag) stroomt de gehuurde ruimte in de Willemstraat ( Jordaan) vol en wordt er drinken en eten uitgedeeld aan de ruim 150 bezoekers die op een dag komen binnenlopen.
Tussen de middag is er een overdenking en op vrijdag kunnen de bezoekers douchen en schone kleren krijgen.
De ruim 100 vrijwilligers ( vooral van buiten Amsterdam) uit allerlei kerken proberen door zorg, vriendschap en gesprek mensen de liefde van God te laten zien en het Evangelie bekend te maken.

De Tweede Mijl krijgt geen subsidie maar wordt bekostigd vanuit giften van particulieren, kerken en dmv hulpgoederen van bedrijven.
Wij zoeken nader contact met kerken in Amsterdam voor met name 2 redenen:
- Onze huidige locatie is te duur geworden en wij zijn op zoek naar een goedkopere locatie bijvoorbeeld een zaal van een kerk, ergens in het centrum
- Wij zouden graag meer samenwerking willen met kerken in Amsterdam ( vrijwilligers, gebed en financiële steun) ivm nazorg en aanvulling van elkaar.

Voor meer info zie: www.detweedemijl.nl en voor contact: Jan van der Vegt ( voorzitter), jan@stichtingecho.nl , tel 0621441153.
Comments